H... κάνουλα της Πρέμιερ Λιγκ έκλεισε στα 1,25 δισεκατομμύρια!

Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ με κάπως πιο ψύχραιμες και προσεκτικές κινήσεις λόγω και της ανάγκης να διατηρήσουν μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, έφτασαν μέχρι τα 1,25 δισεκατομμύρια λίρες στο συνολικό που διέθεσαν για μεταγραφές στη φετινή θερινή περίοδο. 



H... κάνουλα της Πρέμιερ Λιγκ έκλεισε στα 1,25 δισεκατομμύρια!

Σε μια πολύ ιδιαίτερη μεταγραφική διορία που είχαν τα κλαμπ του κορυφαίο πρωταθλήματος και που διήρκησε μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, το σύνολο των χρημάτων που διατέθηκαν για προσθήκες στα ρόστερ έφτασε στα 1,25 δισεκατομμύρια λίρες. 

Με την Τσέλσι να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας αφού έκανε τις περισσότερες και πιο εντυπωσιακές κινήσεις με τους Ζίγιεχ, Βέρνερ, Χάβερτς, Τσίλγουελ και Μεντί, η λίστα των ομάδων της Πρέμιερ με τα ποσά που έβγαλαν από τα ταμεία τους, κατέταξε τους «μπλε» στην 1η θέση με 226 εκατομμύρια. 

Έπειτα έρχεται η Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα που έκανε μεγάλη έκπληξη και φυσικά οφείλει ήδη πάρα πολλά στον Όλι Γουότκινς για τα γκολ που έχει πετύχει από τις πρώτες του μέρες στον σύλλογο, ενώ ακολουθούν Λιντς, Γουλβς Λίβερπουλ κλπ. ... 

Δείτε τον πίνακα: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

£1.25bn spent by Premier League teams this summer, how much did your side splash out? 

A post shared by Sky Sports (@skysports) on