Ο Ντόνοβαν βάζει την ανθρωπιά πάνω από το ποδόσφαιρο... (vids)

Με το σκορ στο 3-1 υπέρ τους, όπως επίσης και με πιθανότητες παρουσίας στα Playoffs του USL, ο Ντόνοβαν και οι παίκτες του στην San Diego Loyal αποχώρησαν από το γήπεδο και τα πέταξαν όλα στον κάλαθο των αχρήστων, σε μια συγκλονιστική προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιορο από ομοφοβία και ρατσισμό! 



Ο Ντόνοβαν βάζει την ανθρωπιά πάνω από το ποδόσφαιρο... (vids)

Ο άλλοτε αστέρας της Έβερτον και θρύλος του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, Λάντον Ντόνοβαν, άκουσε την καταγγελία για ομοφοβική επίθεση που έγινε εις βάρος ενός εκ των ποδοσφαιριστών του. 

Αφού πρώτα προσπάθησε να καταλάβει γιατί ο ρέφερι δεν απέβαλε τον παίκτη που έκανε το συγκεκριμένο ομοφοβικό σχόλιο, απευθύνθηκε στον προπονητή της Phoenix Rising, που προσπαθούσε να τον πείσει πως... συμβαίνουν αυτά και πως είναι όλα μέσα στο πνεύμα του ανταγωνισμού! 

«Δεν γίνεται αυτό, πρέπει να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρό μας, δεν μπορώ να το ξαναπεράσω όλο αυτό...» έλεγε ο Ντόνοβαν που πήρε την ομάδα του κι έφυγε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αφού ο προπονητής της Phoenix Rising αρνήθηκε ακόμα και να βγάλει με αλλαγή τον ποδοσφαιριστή που είχε κάνει το ομοφοβικό σχόλιο...

Υπέροχος Λάντον Ντόνοβα, κέρδισε απεριόριστο σεβασμό με την προσπάθειά του να κάνει το ποδόσφαιρο έστω και λίγο καλύτερο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης