Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Σε δυο ματς Λιγκ Καπ, έφτασαν στα... 28 γκολ! (vids)

Στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι εντός τεσσάρων ημερών μετά και την αναμέτρηση πρωταθλήματος, οι Λίβερπουλ και Άρσεναλ διεκδικούν μια θέση στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ. Και η παράδοση των αναμετρήσεών τους σε αυτό τον θεσμό, ξεχειλίζει από γκολ!  



Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Σε δυο ματς Λιγκ Καπ, έφτασαν στα... 28 γκολ! (vids)

Οι «κόκκινοι» μετά το πολύ άνετο 3-1 επί των «κανονιέρηδων» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο «Άνφιλντ» για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, φιλοξενούν πάλι τους Λονδρέζους, αυτή τη φορά για τον 4ο γύρο του φετινού Λιγκ Καπ.

Πέρυσι, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στη διοργάνωση, με το εκπληκτικό 5-5 που οδήγησε στα πέναλτι κι εκεί προκρίθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κλοπ.

Μαζί με τα εύστοχα χτυπήματα από την άσπρη βούλα, το σύνολο των γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των Λίβερπουλ και Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ φτάνουν στα 28, ενώ, δίχως τα πέναλτι σε κανονική ροή αγώνα, είναι 19 τέρματα!

Πριν από το ματς της 30ης Οκτωβρίου του 2019 στο «Άνφιλντ», η Άρσεναλ είχε περάσει από το Μέρσεϊσαϊντ με το τελικό 6-3 (4-1 το πρώτο μέρος), στις 9 Ιανουαρίου του 2007! Σκόρερ τότε για τους γηπεδούχους ήταν οι Φάουλερ, Χίπια και Τζέραρντ, ενώ, για τους παίκτες του Βενγκέρ οι Αλιαντιέρ, Μπαπτίστα (4) και Σονγκ.

 

 


Κώστας Ζάλιαρης