Το μενού της ημέρας έχει γκολ!

Το England365.gr γι' ακόμα ένα Σάββατο δεν θα μπορούσε να μην ρίξει μια ματιά και από στοιχηματικής πλευράς στις αναμετρήσεις της ημέρας στο Νησί και οι μικρές κατηγορίες έχουν... πολύ ζουμί και «μυρίζουν» γκολ...  



Το μενού της ημέρας έχει γκολ!

Από Τσάμπιονσιπ μέχρι και LeagueTwo, το επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι τόσο ανταγωνιστικό και πολλές φορές ο ρυθμός μπορεί να γίνει τόσο καταιγιστικός, που δεν γίνεται να μην ενδιαφερθείς για το Goal/Goal.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με το ματς της Ντέρμπι Κάουντι απέναντι στη Μπλάκμπερν, με την άλλοτε ομάδα του Λάμπαντ να έχει δυο G/G στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και LeagueCup και τους «ρόβερς» να το... απολαμβάνουν στο γήπεδο είτε χάνουν (όπως το 3-2 από την Μπόρνμουθ), είτε... διαλύουν τον αντίπαλο (όπως στο 5-0 με τη Γουίκομ).

Στο ΚΠΡ – Μίντλεσμπρο, η φιλοξενούμενη είναι εκείνη που έχει ανάγκη από καλά αποτελέσματα έχοντας ξεκινήσει με μια ισοπαλία και μια ήττα το φετινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Το γεγονός πως πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια για νίκες από νωρίς και να μην αφήσει να της ξεφεύγουν παιχνίδια, κάνει την κόντρα με την ΚΠΡ τέτοια στην οποία περιμένουμε γκολ. Δυο ήττες με σκορ 3-2 από Πλίμουθ και Κόβεντρι σε Τσάμπιονσιπ και LeagueCup έχουν οι Ρέιντζερς που επικράτησαν 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν.

Στην LeagueOne, η Σάντερλαντ που απλά κάθε χρόνο πλέον επιχειρεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει, έχοντας απόσταση να διανύσει μέχρι την Πρέμιερ Λιγκ, κοντράρεται με την Πίτερμπρο που έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στην άμυνά, ανάλογα τη μέρα στην οποία θα βρεθεί.

Όσο για τη LeagueTwo, η Όλνταμ χρειάζεται επιτέλους να πατήσει λίγο γκάζι για να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημά της και τις ήττες από Λέιτον Όριεντ και Στίβενεϊτζ. Πήρε ψυχολογία με το 4-0 επί της ομάδας κ-21 της Γουλβς στο EFL Trophy και κοντράρεται με την Κρόουλι που προέρχεται από τη νίκη (1-0) επί της Σκάνθορπ παίρνοντας το πρώτο της «τρίποντο».

Αναλυτικά οι προτάσεις:

Ντέρμπι Κάουντι – Μπλάκμπερν G/G

ΚΠΡ – Μίντλεσμπρο G/G

Σάντερλαντ – Πίτερμπρο G/G

Όλνταμ – Κρόουλι G/G