Η φωτογραφία του δημοσιογράφου από τη Βόρεια Μακεδόνια με τον Μουρίνιο για τον πατέρα του που «έφυγε»... (pic & vid)

Ο δημοσιογράφος από τη Βόρεια Μακεδονία που συγκίνησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον κόσμο με το αίτημά του για μια φωτογραφία την οποία ήθελε να βάλει στο μνήμα του πατέρα του, τα κατάφερε! 



Η φωτογραφία του δημοσιογράφου από τη Βόρεια Μακεδόνια με τον Μουρίνιο για τον πατέρα του που «έφυγε»... (pic & vid)

Η ιστορία έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης όταν ένας δημοσιογράφος που είχε βρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου κόουτς ενόψει της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Σκεντίγια για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως επιθυμία του πατέρα του πριν πεθάνει ήταν να τον δει μαζί με τον Ζοσέ Μουρίνιο αν ποτέ είχε αυτή την ευκαιρία, γιατί τον θαύμαζε τόσο πολύ που προσπαθούσε να τον μεγαλώσει με τις αρχές και την ποδοσφαιρική νοοτροπία του Ζοσέ. 

Ο δημοσιογράφος από τη Βόρεια Μακεδονία ήθελε μια φωτογραφία με τον κόουτς, ανάλογα με το αποτέλεσμα της Τότεναμ στο παιχνίδι με την Σκεντίγια, όμως, ο Μουρίνιο του ξεκαθάρισε πως η ευχή του θα γινόταν πραγματικότητα ανεξάρτητα από την ομάδα και το ματς γιατί ήταν κάτι παντελώς ανθρώπινο. 

«Τα σέβη μου στη μνήμη του πατέρα σου για την άποψη που είχε για εμένα...» του είπε και αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου έβγαλαν τη φωτογραφία με αποστάσεις...

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία τους: 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης