Το πολύ κακό στατιστικό του Κέπα δεν χαλάει την εμπιστοσύνη του Λάμπαρντ (vid)

Ο Κέπα δέχθηκε ξανά γκολ με σουτ εκτός περιοχής στην πρεμιέρα της Τσέλσι στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, διατηρεί ένα πολύ κακό στατιστικό στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως, ο Λάμπαρντ έδειξε ότι συνεχίζει να τον πιστεύει παρά τη διαφαινόμενη απόκτηση και του Μεντί. 



Το πολύ κακό στατιστικό του Κέπα δεν χαλάει την εμπιστοσύνη του Λάμπαρντ (vid)

Οι «μπλε» έφτασαν εύκολα στο 3-1 επί της Μπράιτον το βράδυ της Δευτέρας δίχως ν' ανησυχήσουν από την προσωρινή ισοφάριση των «γλάρων» στο παιχνίδι. 

Ο Κέπα δέχθηκε γκολ από τον Τροσάρ που σούταρε με το αριστερό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα σε σημείο που ίσως τελικά να μην μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω ο Ισπανός γκολκίπερ. 

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν κι έγινε ο ακριβότερος τερματοφύλακας με το ποσό που διέθεσε η Τσέλσι για εκείνον, ο Κέπα, έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ με τελικές προσπάθειες εκτός περιοχής (19) απ' οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του στην Πρέμιερ Λιγκ! 

«Είμαι χαρούμενος μαζί του, είχε αυτοπεποίθηση, για το γκολ δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, όμως είμαι χαρούμενος μαζί του και με την παρουσία του στην ομάδα. Έχουμε γεμάτο ρόστερ, αν έρθει κάποιος είτε για τη θέση του τερματοφύλακα είτε για κάποια άλλη θέση απλά θα προσθέσει ανταγωνισμό για να δουλεύουμε καλύτερα, όμως με τον Κέπα είμαι πολύ χαρούμενος» είπε ο Λάμπαρντ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης