«Η Τσέλσι έπρεπε να κρατήσει τον Τζέραρντ στο γιοτ του Αμπράμοβιτς»!

Ο άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ και νυν πρόεδρος της EFL, Ρικ Πάρι, αποκάλυψε το... μεγαλύτερο λάθος που έκανε η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004 και δεν κατάφερε να πάρει τον Στίβεν Τζέραρντ σε μια μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία!  

Advertisement
«Η Τσέλσι έπρεπε να κρατήσει τον Τζέραρντ στο γιοτ του Αμπράμοβιτς»!

Ο Stevie G, απογοητευμένος απ' όσα είχαν συμβεί στη Λίβερπουλ και πικραμένος από τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2004, έπειτα από λίγες ημέρες διακοπών, είχε αποφασίσει να φύγει από τους «κόκκινους».

Αυτό ισχυρίζεται ο άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, Ρικ Πάρι, στο ντοκιμαντέρ που έφτιαξε το BBC για την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Μπενίτεθ έπρεπε να του πω ότι ο Τζέραρντ είχε αποφασίσει να φύγει. Κατά τη διάρκεια του Euro 2004 ο Stevie φέρεται να είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει στην Τσέλσι. Το λάθος που έκανε η λονδρέζικη ομάδα ήταν να αφήσει τον Στίβεν να επιστρέψει στο Λίβερπουλ μετά το Euro. Έπρεπε να τον έχουν κρατήσει στο γιοτ του Αμπράμοβιτς»!

Κώστας Ζάλιαρης