Ο Ντεφό δέχθηκε να πληρώσει για κάθε γκολ που είχε βάλει στη Γουίγκαν το 2009! (vid)

Απίστευτη ιστορία προέκυψε με την προσπάθεια οπαδών της Γουίγκαν να βοηθήσουν την ομάδα τους που έχει εισαχθεί σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομιικής διαχείρισης! Ένας εξ αυτών έστειλε γράμμα στον Ζερμέιν Ντεφό θυμίζοντάς του ένα παιχνίδι από το 2009 και ο Άγγλος νυν στράικερ της Ρέιντζερς δέχθηκε με χαρά να... πληρώσει για καθένα από τα πέντε γκολ του!  



Ο Ντεφό δέχθηκε να πληρώσει για κάθε γκολ που είχε βάλει στη Γουίγκαν το 2009! (vid)

Ένας οπαδός των «λάτικς» σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο και τρομερά πρωτότυπο τρόπο για να εξασφαλίσει σημαντική οικονομική βοήθεια για την αγαπημένη του ομάδα, η οποία βιώνει τραγικές στιγμές και βρίσκεται σε τρομερά κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ύπαρξής της.

Η Γουίγκαν έχει εισαχθεί σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, έχουν στηθεί διάφορες πλατφόρμες όπου συγκεντρώνονται χρήματα από φιλάθλους και φυσικά από τους φίλους του συλλόγου, ωστόσο, ένας οπαδός των «λάτικς» έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Και αυτό που προκάλεσε, ήταν επίσης κάτι που ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να ποντάρει ούτε για μια λίρα!

Ο οπαδός έγραψε στον Ζερμέιν Ντεφό για την κατάσταση που βιώνει η Γουίγκαν και του ζήτησε ευγενικά να συνεισφέρει κι εκείνος, διαθέτοντας 1.000 λίρες για κάθε γκολ που είχε πετύχει εκείνος ως παίκτης της Τότεναμ κόντρα στον σύλλογο, πίσω στο 2009.

Εκείνο το ματς είχε ολοκληρωθεί με το διαστημικό 9-1 υπέρ των «σπιρουνιών» και ο Ντεφό είχε σκοράρει πέντε φορές. Ο Άγγλος επιθετικός δεν είχε κανένα πρόβλημα κι έτσι διέθεσε 5.000 λίρες για την επιβίωση της Γουίγκαν!

Κώστας Ζάλιαρης