Οι συνεργασίες του Τσιμίκα, το κράξιμο από τον Μίλνερ και οι πρώτες του δηλώσεις (vids)

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ στη φιλική νίκη (3-0) επί της Στουτηγκάρδης το βράδυ του Σαββάτου. Από αριστερά είχε εξαιρετική συνεργασία με τον διακριθέντα Τακούμι Μιναμίνο, τα... άκουσε από τον Μίλνερ, ενώ, δήλωσε πως θέλει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για να προσφέρει όποτε του το ζητήσει ο Κλοπ.  



Οι συνεργασίες του Τσιμίκα, το κράξιμο από τον Μίλνερ και οι πρώτες του δηλώσεις (vids)

Ο Τσιμίκας πήρε το «βάπτισμα του πυρός» με τους Πρωταθλητές Αγγλίας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των «κόκκινων» για το φετινό καλοκαίρι και φυσικά τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω του καθώς είναι το μεταγραφικό απόκτημα που τόσο πολύ ήθελε ο Κλοπ και κατάφερε να πάρει.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο υπερηφάνεια μπορεί να αισθανθεί για την εξέλιξη του Τσιμίκα και την μετακίνησή του σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ παγκοσμίως, με τον Έλληνα φουλ μπακ να έχει πολύ καλές συνεργασίες από αριστερά με τον «Τάκι» Μιναμίνο, αλλά να τα... ακούει από τον Μίλνερ για μια πάσα που δεν του έκανε όταν ο Άγγλος ανοίχτηκε και βρήκε χώρο για να τρέξει μπροστά του.

«Θέλω να είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για να παίξω και να προσπαθήσω να πάρω λεπτά συμμετοχής και στα ματς του πρωταθλήματος. Κάναμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής μας στο γήπεδο και δουλεύουμε όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις. Απώτερος σκοπός είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι του Community Shield» είπε μετά το ματς.

«Τώρα θα πρέπει να συνηθίσει τον τρόπο που παίζουμε άμυνα...Είναι γρήγορος, με αυτοπεποίθηση, πολύ καλός παίκτης και έκανε καλή πρώτη εμφάνιση» είπε ο Κλοπ από την πλευρά του. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης