Με αναβολές και κόντρα Μπιέλσα – Κλοπ η πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με τις Σίτι και Γιουνάιτεντ να ξεκουράζονται λίγο παραπάνω μετά τη συμμετοχή τους στα Final-8 των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάνω στην Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Κλοπ πέφτει η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα στην πρώτη αγωνιστική!  



Με αναβολές και κόντρα Μπιέλσα – Κλοπ η πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα επιστρέφει στις 12 του Σεπτέμβρη με τις Λιντς, Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ να έχουν επανέλθει στην πρώτη κατηγορία και να μπαίνουν στον... χορό της Λίγκας που κάθε φορά μαγνητίζει το ενδιαφέρον!

Η πρώτη αγωνιστική ανακοινώθηκε με αναβολές στα ματς Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα λόγω της συμμετοχής των συλλόγων του Μάντσεστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ, η Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την νεοφώτιστη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Με την Έβερτον θα κάνει πρεμιέρα εντός έδρας η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, με τη Φούλαμ στο Craven Cottage η Άρσεναλ.

Ορισμένες από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες:

Στις 26 Σεπτέμβρη το Λίβερπουλ – Άρσεναλ, στις 3 Οκτωβρίου το ΜανΓιουνάιτεντ – Τότεναμ,  στις 17 του Οκτώβρη το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ» και το ΜανΣίτι Άρσεναλ.

Στις 24 Οκτώβρη το ΜανΓιουνάιτεντ – Τσέλσι, στις 31 του ίδιου μήνα το ΜανΓιουνάιτεντ – Άρσεναλ, στις 7/11 το πρώτο Σίτι – Λίβερπουλ, στις 5/12 το Τότεναμ – ΆρσεναλBoxing Day με Άρσεναλ – Τσέλσι και ξεκίνημα του νέου έτους με Τσέλσι – Σίτι στις 2/1/2021.

Στις 12 του Δεκέμβρη στο «Ολντ Τράφορντ» το Γιουνάιτεντ – Σίτι, στις 6 Μαρτίου η «ρεβάνς» στο Etihad.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2020-2021 εδώ!

 

 

Premier League 2020/21. Mark your calendars 📆

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης