Ο Μπρούνο Φερνάντες με Χάβερτς και Κριστιάνο

Στο Top-5 των πρωταγωνιστών στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από τον Φλεβάρη μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν συμπεριλήφθηκε πολύ εύκολα ο Μπρούνο Φερνάντες σε ό,τι αφορούσε στη συμμετοχή στα γκολ για την ομάδα του.  



Ο Μπρούνο Φερνάντες με Χάβερτς και Κριστιάνο

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην τα καταφέρνει απέναντι στη Σεβίλλη στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να γίνεται η πρώτη αγγλική ομάδα που μέσα στην ίδια σεζόν αποτυγχάνει στη φάση των «4» σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο season – changer, Μπρούνο Φερνάντες, από την 1η του Φλεβάρη, όταν κι έκανε ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα, κατάφερε να έχει συμμετοχή σε 20 τέρματα για την ομάδα του σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχε, σκοράροντας εκείνος 12 φορές και έχοντας 8 ασίστ.

Την ίδια συμβολή σε γκολ των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονται είχαν οι Κάι Χάβερτς και Κριστιάνο Ρονάλντο σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους αντίστοιχα από την έναρξη του Φεβρουαρίου, ενώ, πάνω από εκείνους είναι μονάχα οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι.

Ο τρομερός Πολωνός που οδηγεί την Μπάγερν Μονάχου προς το νταμπλ έχει συμμετοχή σε 28 γκολ και ο Αργεντινός που πρόσφατα βίωσε νύχτα απόλυτης ντροπής με το 8-2 των Βαυαρών επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν παρών σε 27 γκολ για τους Καταλανούς.

Κώστας Ζάλιαρης