Η επένδυση του ΛεΜπρον στη Λίβερπουλ έφτασε σε 7πλάσια αξία!

Επιλέγοντας να αποκτήσει ένα μικρό κομμάτι μετοχών κι όχι ένα χρηματικό ποσό, επενδύοντας στη Λίβερπουλ ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε μια από τις καλύτερες επιχειρηματικές του κινήσεις, αν και το συγκεκριμένο κομμάτι περισσότερο συναισθηματικό είναι παρά... λογιστικό. 

Η επένδυση του ΛεΜπρον στη Λίβερπουλ έφτασε σε 7πλάσια αξία!

Ο «βασιλιάς» των Λέικερς, τον τελευταίο καιρό και μετά την επιστροφή της Λίβερπουλ στο θρόνο έπειτα από 30 χρόνια, δηλώνει την υπερηφάνεια του για τους «κόκκινους». 

Φοράει τη νέα φανέλα στα παιχνίδια των «λιμνανθρώπων» και μάλιστα, πρόσφατα είχε στείλει φανέλες σε σπουδαίους Αμερικανούς αθλητές που είναι φίλοι του, βάζοντας τα ονόματά τους στην πλάτη! 

Πίσω στο 2011, η Fenway Sports Group τυου είχε προτείνει να του δώσει το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στο 2% των μετοχών, όμως εκείνος απλά έμεινε με αυτό το μικρό κομμάτι και η αλήθεια είναι ότι έπειτα από μια 10ετία έχει δικαιωθεί πέρα ως πέρα. 

Η αξία από το μερίδιό του είχε κοστολογηθεί τότε στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια και τώρα έχει ανέλθει στα 44 εκατομμύρια, δηλαδή 7πλασιάστηκε! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης