Τρίτος φετινός χαμένος ημιτελικός και αρνητικό σερί δίχως τίτλο...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ, μέτρησε πλέον φέτος τρεις χαμένους ημιτελικούς και ευκαιρίες να διεκδικήσει τρόπαια, ενώ, θα παραμείνει για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο δίχως τίτλο για πρώτη φορά έπειτα από τρεις δεκαετίες...



Τρίτος φετινός χαμένος ημιτελικός και αρνητικό σερί δίχως τίτλο...

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε τους παίκτες του να μην αποδίδουν όπως θα ήθελε και να μην καταφέρνουν να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα απέναντι από τον εκπληκτικό Μπόνο των Ανδαλουσιανών, στον ημιτελικό της Κυριακής. 

Με ανατροπή, η ισπανική ομάδα επικράτησε 2-1 και πέρασε στον μεγάλο τελικό βάζοντας πλώρη γι' ακόμα έναν τίτλο στον θεσμό. 

Η Γιουνάιτεντ, φέτος, μετά την ήττα από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την υποταγή στη Σίτι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ σε διπλά παιχνίδια, ηττήθηκε και σε τρίτο ημιτελικό διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Παράλληλα, το γεγονός πως το κλαμπ του Μάντσεστερ παραμένει για τρίτη ποδοσφαιρική χρονιά δίχως τον παραμικρό τίτλο, τον επιστρέφει πίσω στη σεζόν 1987-1988, όταν ξανά τότε είχε ολοκληρώσει τρεις σεζόν δίχως να πανηγυρίσει οτιδήποτε...

Κώστας Ζάλιαρης