Είχαν πει «ποτέ ξανά» μετά το Άνφιλντ κι όμως... την έπαθαν πάλι! (pic & vid)

Οι σκηνές που είχαν αποτυπωθεί από την Rakuten στ' αποδυτήρια του «Άνφιλντ» για το ντοκιμαντέρ της Μπαρτσελόνα για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν τέτοιες που είχαν κάνει τους παίκτες της ομάδας να ορκιστούν πως δεν θα τις βίωναν ποτέ ξανά. Κι όμως, αυτό συνέβη από το ημίχρονο, κιόλας, της φετινής αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου!  



Είχαν πει «ποτέ ξανά» μετά το Άνφιλντ κι όμως... την έπαθαν πάλι! (pic & vid)

Πέρυσι, ήταν η Λίβερπουλ που ισοπέδωσε τους «μπλαουγκράνα» κι έκανε επική ανατροπή στον ημιτελικό για να περάσει στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης και να φτάσει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί πήγαν στην Αγγλία με το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο παιχνίδι και στο «Άνφιλντ» ... δεν ήξεραν από που τους έρχονται όλα εκείνα που βίωσαν, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να φτάσουν στο 4-0 που έμεινε στην ιστορία!

Οι σκηνές από τ' αποδυτήρια με κατεβασμένα κεφάλια, εκκωφαντική σιωπή και απογοήτευση, ήταν τετοιες που έκαναν τον Μέσι και τους υπόλοιπους να ορκιστούν πως δεν θα ήθελαν να επαναληφθεί κάτι τέτοιο ποτέ ξανά...

Εκείνο το ματς έμεινε ως εφιάλτης ως μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο μυαλό των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι επηρεάστηκαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έπειτα από εκείνο το παιχνίδι.

Το βράδυ της 14ης Αυγούστου του 2020, στο ημίχρονο της... διάλυσης της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου στον μεταξύ τους προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ, η εικόνα που αποτυπώθηκε με τους Τερ Στέγκεν και Μέσι με το σκορ στο εις βάρος τους 4-1 δεν θέλει λέξεις για περιγραφή...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸💔😣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario SPORT (@diariosport) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης