Η Λίβερπουλ σε επικοινωνία με τους οπαδούς για ν' ανοίξει πάλι το Άνφιλντ!

Η Λίβερπουλ απέστειλε ερωτηματολόγιο στους οπαδούς της ώστε να βολιδοσκοπήσει προθέσεις και να μάθει απόψεις αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και τον ασφαλέστερο τρόπο με τον οποίο οι εξέδρες μπορούν ξανά να φιλοξενήσουν τους φίλους της ομάδας! 

Advertisement
Η Λίβερπουλ σε επικοινωνία με τους οπαδούς για ν' ανοίξει πάλι το Άνφιλντ!

Έπειτα από τις εξαγγελίες του Μπόρις Τζόνσον για την προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα από τον Οκτώβριο, αν και το θέμα με την πανδημία κάθε άλλο παρά σε ησυχία και έλεγχο βρίσκεται, στη Λίβερπουλ φροντίζουν να έχουν συνεχή επικοινωνία με τους οπαδούς. 

Όπως αναφέρει η LiverpoolEcho, η διοίκηση του κλαμπ απέστειλε στους οπαδούς ερωτηματολόγιο το οποίο βασίζεται στο θέμα της επιστροφής του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων, τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να γίνει αυτό, τις διαφορές που θα πρέπει να υπάρχουν στη νέα κανονικότητα και φυσικά το ενδεχόμενο να φοβάται ο πολίτης την συνύπαρξη με κάμποσες χιλιάδες άλλους, εκτός κι αν αυτό γίνει με απόλυτη ασφάλεια. 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας εξετάζουν τα πάντα και προχωρούν το θέμα για να εμφανιστούν απόλυτα προετοιμασμένοι όταν φτάσει εκείνη η στιγμή που οι πύλες του «Άνφιλντ» θ' ανοίξουν και πάλι...

Κώστας Ζάλιαρης