Ο Τίρνεϊ πανηγυρίζει τίτλους πιο γρήγορα κι απ' τον Ζιντάν! (pic)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει γράψει τρομερή ιστορία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κατακτήσει τα πάντα, έχει εκπληκτικές επιδόσεις στο κομμάτι των τίτλων που έχει πανηγυρίσει αναλογικά με τα παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τη «βασίλισσα», όμως, ο Κίεραν Τίρνεϊ ήρθε να τα καταρρίψει όλα! 



Ο Τίρνεϊ πανηγυρίζει τίτλους πιο γρήγορα κι απ' τον Ζιντάν! (pic)

Ο Σκωτσέζος φουλ μπακ της Άρσεναλ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας την αγαπημένη του Σέλτικ για να μετακομίσει στο Λονδίνο σε νεαρή ηλικία. 

Τον φόβισε και τον ανησύχησε η μοναξιά, αφού δεν είχε συνηθίσει να μένει μακριά από την οικογένειά του, κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει δυο σοβαρούς τραυματισμούς στον φογό και τον ώμο, όμως, τελείωσε τη σεζόν με Κύπελλο. 

Πανηγυρίζοντας το τρόπαιο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού στην πρώτη του χρονιά ως μέλος της Άρσεναλ, ο Κίεραν Τίρνεϊ συνέχισε τις εκπληκτικές επιδόσεις του σε κατάκτηση τίτλων, αφού, από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 συνεχώς παίρνει μετάλλια! 

Πλέον, έχει φτάσει σε σημείο να ξεπερνάει κα τον Ζινεντίν Ζιντάν (!), με τον Γάλλο να έχει ένα τρόπαιο ανά 19,1 παιχνίδια και τον Σκωτσέζο ποδοσφαιριστή να παίρνει τίτλο κάθε 16,2 ματς! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης