Ο Ντίνεϊ μιλάει δίχως δισταγμό για αλκοόλ, καυγάδες, φυλακή και ψυχοθεραπεία! (vid)

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Heads Up για την ψυχική υγεία, ο Τρόι Ντίνεϊ έκανε κουβέντα με την Άλεξ Σκοτ που αποσύρθηκε από το γυναικείο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που μιλάει τόσο ανοιχτά για τα προβλήματα που έχει βιώσει και τον τρόπο που τα διαχειρίστηκε...

Ο Ντίνεϊ μιλάει δίχως δισταγμό για αλκοόλ, καυγάδες, φυλακή και ψυχοθεραπεία! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός της Γουότφορντ έχει μιλήσει πολλάκις για τα προβλήματα που είχε από μικρός και κυρίως για τα χρόνια της ενηλικίωσης όπου το αίμα του... έβραζε. 

Στην κουβέντα που έκανε με την Άλεξ Σκοτ, η οποία παραδέχθηκε ότι είχε τις δικές της δυσκολίες λόγω του ότι ήταν από μικρή ένα κορίτσι που βίωσε ρατσισμό λόγω και του χρώματος αλλά και της αγάπης της για το ποδόσφαιρο, ο Ντίνεϊ ανέφερε μεταξύ άλλων: 

«Στα 18, 19, 20, 21 ήμουν επιθετικός... Είχα χάσει κάθε έλεγχο... Έμπλεκα σε καυγάδες, έπινα πέντε μέρες τη βδομάδα και τέσσερις μέρες τη βδομάδα ήμουν σε κλαμπ. Όταν ήμουν στη φυλακή έκανα θεραπεία και όταν βγήκα συνέχισα και κατάλαβα ότι δεν μιλούσα για όσα σκεφτόμουν. Πλέον δεν σταματάω να μιλάω, τα βγάζω από μέσα μου. Βοηθάει αυτό να κοιμάμαι γιατί φεύγει όλο το βάρος. Πριν τη θεραπεία κοιμόμουν τέσσερις ώρες τη μέρα και τώρα κοιμάμαι και 10 ώρες μετά τη θεραπεία».

Το πρόβλημα με το αλκοόλ για να μη σκέφτεται και να διώχνει την πίεση αποκάλυψε και η Άλεξ Σκοτ που έφτασε σε ένα σημείο να χάσει τον εαυτό της και να καταλάβει ότι χρειαζόταν να αναζητήσει βοήθεια...

Η κουβέντα τους είναι χαλαρή και... συγκλονιστική: 

 

💛 Our very own Troy Deeney sat down with Alex Scott to discuss their experiences growing up, playing football and managing their mental health for the new #HeadsUp #SoundOfSupport series from Heads Together.

Δημοσιεύτηκε από Watford FC στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης