Κλοπ για Φέργκιουσον: «Σαν να συνάντησα... τον πάπα»! (video)

Ω ναι! Αυτή ήταν η ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ όταν παρέλαβε το βραβείο για τον κορυφαίο μάνατζερ της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών στην Αγγλία! Με το τρόπαιο «Sir Alex Ferguson» στα χέρια, ο προπονητής της Λίβερπουλ θυμήθηκε ιστορίες με τον εμβληματικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «όταν τον είδα, ήταν να συνάντησα τον πάπα»!  



Κλοπ για Φέργκιουσον: «Σαν να συνάντησα... τον πάπα»! (video)

Σαφώς και ο κόουτς των «κόκκινων» δεν έκρυψε τη χαρά του για την τιμή που του έκαναν οι συνάδελφοί του!

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που πήρα αυτό το όμορφο τρόπαιο. Είδα επίσης πάνω του και τα ονόματα των προηγούμενων προπονητών που το είχαν κατακτήσει στο παρελθόν. Βλέπω επίσης ότι το όνομα του τροπαίου είναι «sir Alex Ferguson» και γνωρίζω ότι αυτό δεν συμβαδίζει 100% για έναν προπονητή της Λίβερπουλ, αλλά τον θαυμάζω και τον αγαπώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γερμανού τεχνικού που συνέχισε... πετώντας την ατάκα:

«Είχε τύχει μια μέρα να πάρουμε πρωινό μαζί. Δεν ξέρω αν το θυμάται, εγώ όμως δεν το ξεχνάω, διότι εκείνη τη στιγμή για εμένα ήταν σαν να συναντούσα... τον πάπα»!

 

 

Nωρίτερα, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε αναλάβει την ανακοίνωση του νικητή, προχωρώντας επίσης σε μια ωραία αποκάλυψη! Ότι ο Κλοπ τον... ξύπνησε στις 03:30 τα ξημερώματα για να του ανακοινώσει ότι κατέκτησε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Όμορφη σχέση μεταξύ δύο σπουδαίων αντρών του ποδοσφαίρου... 

«Και φυσικά ο νικητής είναι: ο Γιούργκεν Κλοπ. Φανταστικό Γιούργκεν30 χρόνια από την τελευταία φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ – τρομερό και το άξιζε πραγματικά! Το επίπεδο της ομάδας σου ήταν εκπληκτικόΗ προσωπικότητά σου πέρασε εντελώς σε όλη την ομάδαΝομίζω ότι ήταν καταπληκτικήκαταπληκτική εικόνα.

Θα συγχωρήσω που με ξύπνησες στις 03:30 το ξημέρωμα για να μου πεις ότι κατέκτησες το πρωτάθλημα. Σε ευχαριστώ! Πέρα από όλα αυτάτο άξιζες πραγματικάσυγχαρητήρια» είπε σερ Άλεξ.