Πεπ: «Πρέπει να μας ζητήσουν συγγνώμη»

Συγγνώμη από τον ίδιο και την ομάδα του πρέπει να ζητήσουν όλοι όσοι είπαν άσχημα λόγια για τον ενδεχόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την τελική αθώωση της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ζήτησε την κατανόηση ειδικά των συναδέλφων του μιας και το σύνολό του «ένιωθε πληγωμένο που δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει όσα κέρδισε στο χορτάρι».



Πεπ: «Πρέπει να μας ζητήσουν συγγνώμη»

Ο Καταλανός προχώρησε σε δηλώσεις που διχάζουν μετά την αθώωση των «πολιτών» με την οποία άρθηκε το διετές ευρωπαϊκό ban, μιας και αρκετοί κατηγόρησαν την UEFA για αδιαφάνεια μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας.

Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει ότι όντως το σύνολο του Πεπ ήταν από τα πιο... τρομακτικά στην Ευρώπη, ακόμη κι αν εκτός συνόρων δεν μπόρεσε ποτέ να ξεκολλήσει και να πάει παρακάτω.

«Αυτό που κάναμε ήταν σωστό. Ο Ζοσέ και οι υπόλοιποι προπονητές θα πρέπει να ξέρουν ότι ήμασταν πληγωμένοι. Θα έπρεπε να μας ζητήσουν μια συγγνώμη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση, η οποία δείχνει ότι όλα αυτά που είπε ο κόσμος για τον σύλλογο δεν ήταν αληθή, και η οποία μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε στο χορτάρι για όσα κερδίσαμε στο χορτάρι.

Όπως έχω πει πολλές φορές, εάν είχαμε κάνει κάτι λάθος θα έπρεπε να αποδεχθούμε την απόφαση της UEFA και του CAS γιατί κάναμε κάτι λάθος. Μπορούμε να υπερασπιστούμε εαυτόν. Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε και νομίζω πως πράξαμε σωστά», σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής της Σίτι.