Με τον νικητή του Λυών - Γιουβέντους η Σίτι αν περάσει!

Η Μάντσεστερ Σίτι αν υπερασπιστεί με επιτυχία το αβαντάζ πρόκρισης που έχει έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης από τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρεθεί στη Λισαβόνα για το Final-8 κι εκεί θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λυών - Γιουβέντους. 



Με τον νικητή του Λυών - Γιουβέντους η Σίτι αν περάσει!

Η κλήρωση για το Final-8 του φετινού, ιδιαίτερου Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα (12-23 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για τον επόμενο αντίπαλό της. 

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να τελειώσει τη δική της δουλειά και αυτό το 2-1 που πήρε από το πρώτο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στους «16» της διοργάνωσης να το υπερασπιστεί και να επενδύσει σε αυτό για να συνεχίσει. 

Εφόσον η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καταφέρει να βρεθεί στη Λισαβόνα, εκεί θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Λυών - Γιουβέντους. με τους «λιονέ» να έχουν κάνει την έκπληξη και να έχουν πανηγυρίσει με το 1-0 στο πρώτο ματς με τους «μπιανκονέρι». 

Η Τσέλσι δεν έχει να ελπίζει σε κάτι μετά το βαρύ 3-0 στο Λονδίνο από την φοβερή και τρομερή Μπάγερν κι έτσι μάλλον δεν θα πρέπει να προετοιμάζεται για να κοντραριστεί με τον νικητή του Νάπολι - Μπαρτσελόνα. 

Η έκβαση του ζευγαριού που θα προκύψει από το παραπάνω, θα βρεθεί στα ημιτελικά με τον νικητή του Ρεάλ Μαδρίτης/Μάντσεστερ Σίτι – Λυών/Γιουβέντους. 

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, η πρωτάρα Αταλάντα έπεσε πάνω στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Λειψία του Νάγκελσμαν θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο που ξεπέρασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ.

Οι ημερομηνίες του Final-8:

Προημιτελικά 12-15 Αυγούστου

Ημιτελικά 18-19 Αυγούστου

Τελικός 23 Αυγούστου

Κώστας Ζάλιαρης