Μόλις 250 ευρώ την εβδομάδα έπαιρναν οι Μπέκαμ, Γκιγκς, Σκόουλς!

Τώρα ζάμπλουτοι, τότε... απλοί εργαζόμενοι! Η αποκάλυψη ότι στα πρώτα τους βήματα οι Μπέκαμ, Γκιγκς και Σκόουλς λάμβαναν 250 ευρώ την εβδομάδα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η επιβεβαίωση της άποψης ότι η επιβράβευση στη ζωή έρχεται με κόπο και σκληρή προσπάθεια!  

Advertisement
Μόλις 250 ευρώ την εβδομάδα έπαιρναν οι Μπέκαμ, Γκιγκς, Σκόουλς!

Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε μέλη της Γιουνάιτεντ. Ήταν αυτοί που μαζί με τους Νέβιλ, Μπατ αποτέλεσαν την εκπληκτική ομάδα που αποτέλεσε την λεγόμενη «Τάξη του ‘92», χάρη στην οποία οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέγραψαν ορισμένες από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της ιστορίας τους.

Την αποκάλυψη για τους μισθούς των παικτών έκανε ο άλλοτε παίκτης της Γιουνάιτεντ, Κιθ Γκιλέσπι, ο οποίος το 1995 δόθηκε ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Άντι Κόουλ στη Γιουνάιτεντ.

«Παίρναμε τότε ως πρωτοετείς, 46,75 λίρες την εβδομάδα. Όταν η ομάδα κέρδιζε είχαμε μπόνους 4 λίρες και όταν παίρναμε ισοπαλία είχαμε 2 λίρες. Με τον Σερ Άλεξ τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια που υπέγραψαν οι Μπέκαμ, Σκόουλς, Μπατ και Νέβιλ, ήταν στις 230 λίρες την εβδομάδα.

Ο Σερ Άλεξ ήταν της φιλοσοφίας πως για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο συμβόλαιο, έπρεπε να κάνεις το επόμενο βήμα και να βελτιωθείς. Σε κρατούσε προσγειωμένο» ανέφερε ο Γκιλέσπι.