Ο «Άθπι» έκοβε κι έραβε κόντρα στη Βίλα!

Έχοντας δυο ασίστ στο ίδιο παιχνίδι μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έκανε τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Άστον Βίλα, στην εντός δύο λεπτών ανατροπή της Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ». 



Ο «Άθπι» έκοβε κι έραβε κόντρα στη Βίλα!

Ο Ισπανός φουλ μπακ, αρχηγός των «μπλε», εκ των παλαιότερων μελών του κλαμπ και ένας ποδοσφαιριστής που έχει πλέον συναίσθημα για την ομάδα, συνείσφερε στον μέγιστο βαθμό για τη νίκη της Τσέλσι στην επανέναρξη της κανονικής ροής της Πρέμιερ Λιγκ. 

Απέναντι στην Άστον Βίλα, είχε τις δύο ασίστ στα γκολ των Πούλισικ και Ζιρού, έχοντας βρεθεί και στις δύο πτέρυγες, για να σερβίρει αρχικά από δεξιά με σέντρα κι έπειτα από αριστερά για τον Γάλλο που γύρισε το κορμί του και σούταρε. 

Μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, σε 263 εμφανίσεις, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έχει ετοιμάσει δυο γκολ στο ίδιο παιχνίδι, ενώ έφτιαξε συνολικά τρεις φάσεις για γκολ στο Μπέρμιγχαμ. 

Παράλληλα είχε 103 επαφές με τη μπάλα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις 59 από τις 71 μεταβιβάσεις του και είχε 11 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή...

Κώστας Ζάλιαρης