Μάντσεστερ Σίτι: Πελατεία με Άρσεναλ, χάσμα στα γκολ!

Η Μάντσεστερ Σίτι στα τελευταία 7 παιχνίδια με αντίπαλο την Άρσεναλ το ... διασκεδάζει και μόλις μια φορά η «ταρίφα» έχει πέσει κάτω από τα τρία γκολ!  



Μάντσεστερ Σίτι: Πελατεία με Άρσεναλ, χάσμα στα γκολ!

Οι «πολίτες» στην επιστροφή τους στη δράση έπειτα από το τρίμηνο της αναβολής της ποδοσφαιρικής δράσης λόγω του κορονοϊού, ξεπέρασαν με μεγάλη ευκολία το εμπόδιο των «κανονιέρηδων» φτάνοντας στο τελικό 3-0 με τα γκολ των Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε και Φόντεν στο «Etihad».

Όπως και στο αμέσως προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι σε επίπεδο πρωταθλήματος, έτσι και αυτή τη φορά το σκορ έδειξε 3-0. Η Σίτι έχει καταφέρει να φτιάξει... πελατειακή σχέση με τους Λονδρέζους τα τελευταία χρόνια και τα εφτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια είναι τέτοια που κάνουν τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ να τα χαίρονται και με το παραπάνω!

Είναι χαρακτηριστικό πως το σύνολο των τερμάτων στον αριθμό των αγώνων που εξετάζουμε, έχει φτάσει πλέον στα 20 για τη Σίτι και τα μόλις 3 για την Άρσεναλ!

Τα εφτά πιο πρόσφατα αποτελέσματά τους:

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 3-0

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 3-1

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 3-1

Η πρώτη νίκη που εντοπίζεται για τους «κανονιέρηδες» στο πρόσφατο παρελθόν, είναι αυτή του Απρίλη του 2017 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας...