Ο Ράσφορντ συνεχίζει μόνος του τη μάχη για τους συνανθρώπους του! (pics)

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον ν' απέρριψε την πρόταση να συνεχιστεί η παροχή δωρεάν γευμάτων στα σχολεία και στα παιδιά των άπορων οικογενειών, ωστόσο, ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίζει τη δράση του και καλεί τον κόσμο να ενωθεί για το καλό των συνανθρώπων τους! Advertisement
Ο Ράσφορντ συνεχίζει μόνος του τη μάχη για τους συνανθρώπους του! (pics)

Ο Άγγλος επιθετικός παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι μόλις 22 ετών, προσπαθεί να φροντίσει για τους συμπολίτες του και έπειτα από την τρομερή πρωτοβουλία που πήρε κατά τη διάρκεια της πανδημίας φροντίζοντας για εκατομμύρια παιδιά, τώρα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερους να τον βοηθήσουν! 

Μπορεί η Κυβέρνηση να μην απάντησε θετικά στην έκκληση που έκανε για τη συνέχιση του προγράμματος παροχής δωρεάν φαγητού στα παιδιά και τις άπορες οικογένειες καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως, ο Μάρκους Ράσφορντ θα συνεχίσει τη μάχη του! 

«Όταν ξυπνάς το πρωί και κάνεις ένα ντουζ, για ένα δευτερόλεπτο σκέψου τους γονείς εκείνους που δεν έχουν νερό γιατί τους το έκοψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όταν ανοίγεις τη μηχανή να φτιάξεις ένα τσάι ή έναν καφέ, σκέψου τους γονείς που έπρεπε να ρυθμίσουν τους λογαριασμούς τους για τις οφειλές έχοντας χάσει τις δουλειές τους από την πανδημία.

Όταν ανοίγεις το ψυγείο να πιεις λίγο γάλα, σταμάτα και σκέψου ότι οι γονείς τουλάχιστον 200.000 παιδιών δεν έχουν τίποτα στο δικό τους ψυγείο...» έγραψε ο Ράσφορντ το πρωί της Τρίτης στα social media...

Κώστας Ζάλιαρης