Λέστερ με αύρα από... Τζόρνταν!

Ο Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε να προτρέψει τους ποδοσφαιριστές του στη Λέστερ να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό «Last Dance» προτού επιστρέψουν στη δράση, έτσι ώστε ν' αντιληφθούν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για το Champions League μόλις συνεχιστεί η Πρέμιερ Λιγκ!  



Λέστερ με αύρα από... Τζόρνταν!

Οι «αλεπούδες», με τον Τζέιμι Βάρντι να κάνει ξανά τα πάρτι του μετά από καιρό, έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα τετράδας στο φετινό πρωτάθλημα και θα είχε τρομερό ενδιαφέρον αν οι Λίβερπουλ και Σίτι δεν ήταν τόσο πιο μπροστά, προκειμένου να υπάρξει μια εντυπωσιακή διεκδίκηση του τίτλου.

Προς το παρόν οι Πρωταθλητές του 2016 θέλουν να σιγουρέψουν την παρουσία τους στο επόμενο Champions League μέσω της εξασφάλισης μιας θέσης στους Big-4 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ο Μπρένταν Ρότζερς έστειλε ηχητικό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του λέγοντάς τους:

«Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε σειρές όλο αυτό τον καιρό, αλλά να δείτε το Last Dance αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Είναι μια ευκαιρία ν' αντικρίσετε τι σημαίνει να είσαι στην κορυφή και τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Την προετοιμασία του, την συγκέντρωσή του, την βελτίωση και την επιθυμία για νίκες. Αυτό πρέπει να το δείτε...».

Κώστας Ζάλιαρης