Η Κυβέρνηση... εγκρίνει κούπα στο «Άνφιλντ», αποφασίζουν Δήμαρχος και Αστυνομία!

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αφήνει την απόφαση για τη στέψη της Λίβερπουλ στα χέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Αστυνομίας για να διαπιστώσουν αν μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του καθοριστικού αγώνα της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ»!

Advertisement
Η Κυβέρνηση... εγκρίνει κούπα στο «Άνφιλντ», αποφασίζουν Δήμαρχος και Αστυνομία!

Βάσει του σχεδίου που φαίνεται να έχει εκπονηθεί με τα συγκεκριμένα ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα, σίγουρα θα φύγει από το Μέρσεϊσαϊντ το παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια. 

Η Κυβέρνηση, παρ' όλα αυτά, έδειξε πως η ευθύνη φεύγει από τα χέρια της, εκείνη εγκρίνει την κανονική διεξαγωγή των αναμετρήσεων στα γήπεδα και αφήνει την τοπική αυτοδιοίκηση και την Αστυνομία ν' αποφασίσουν. 

Επομένως ο Δήμαρχος του Μέρσεϊσαϊντ μαζί με τις Αρχές θα επωμιστούν την απόφαση όταν φτάσει η μέρα που η Λίβερπουλ θα βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την οριστικοποίηση της κατάληψης της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά από το 1990. 

Κώστας Ζάλιαρης