Βέρνερ: Δεν «πέφτει» η Λειψία, αρχίζει τα... παιχνίδια η Λίβερπουλ

Ό,τι αξίζει είναι ωραίο και ζόρικο συνήθως και μάλλον η Λίβερπουλ θα έρθει αντιμέτωπη με αυτό το ρητό το φετινό καλοκαίρι στην υπόθεση του Τίμο Βέρνερ...



Βέρνερ: Δεν «πέφτει» η Λειψία, αρχίζει τα... παιχνίδια η Λίβερπουλ

Ο Γερμανός επιθετικός της Λειψίας έχει δείξει ότι θέλει σαν τρελός να βάλει την κόκκινη φανέλα και να μετακομίσει στο «Άνφιλντ» για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει κάνει κάποιες κουβέντες μαζί του μέσω video αυτό το διάστημα του lockdown και του άπλετου χρόνου που είχαν όλοι στα σπίτια τους. 

Η Λίβερπουλ θα ήθελε να τον προσθέσει στις επιλογές που έχει για την επίθεση, ωστόσο, στη Λειψία αρχίζουν να παρουσιάζουν το πιο αυστηρό πρόσωπό τους και ν' αναγκάζουν τους «κόκκινους» να... παίξουν μαζί τους. 

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ τόνισε πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή με πρόσχημα πως οι Γερμανοί δεν θέλουν να διαπραγματευτούν το κόστος του ποδοσφαιριστή σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι μετά την πανδημία. 

«Δεν θα πέσει καθόλου αυτή η τιμή. Δεν θα πουλήσουμε πιο φθηνά έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο για περισσότερο από έναν χρόνο. Θα πρέπει ν' αναρωτηθούμε αν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε σε περίπτωση που τον πουλήσουμε με μικρότερο κόστος από αυτό που έχει τοποθετηθεί...» ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Λειψίας, Όλιβερ Μίντλαφ και αυτό έκανε τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ να δείξουν ότι δεν έχουν πρόθεση ν' ασχοληθούν με τον Βέρνερ αφού η ομάδα του κρατάει τέτοια στάση και θέλει 60 εκατομμύρια ακατέβατα. 

Μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, αν θα πιέσει ο παίκτης κι αν οι «κόκκινοι» παίζουν ένα από τα γνωστά παιχνίδια των μεταγραφικών περιόδων...

Κώστας Ζάλιαρης