Λουκάκου: «Ούτε με ένα δάχτυλο δεν άγγιξα το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012»!

Ο Ρομέλου Λουκάκου φανέρωσε πως μάλλον η επιτυχία της Τσέλσι του 2012, όταν αναρριχήθηκε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, τον άφησε παγερά αδιάφορο...



Λουκάκου: «Ούτε με ένα δάχτυλο δεν άγγιξα το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012»!

Ο Βέλγος νυν επιθετικός της Ίντερ, βρισκόταν στο ρόστερ των «μπλε» του Λονδίνου προτού το καλοκαίρι του 2012 παραχωρηθεί δανεικός στη Γουέστ Μπρομ, όπου εντυπωσίασε με τη φόρμα στην οποία βρέθηκε και τα γκολ που πέτυχε. 

Σ' εκείνη την φουρνιά της Τσέλσι που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ προτού κάνει το back-to-back στα ευρωπαϊκά με το Γιουρόπα Λιγκ του 2013, ο Λουκάκου δεν υπολογιζόταν. Η ομάδα έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην άκρη του πάγκου απομακρύνοντας τον Βίλας - Μπόας και προσλαμβάνοντας τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ωστόσο, ο «Ρομ» δεν μπορούσε να βρει θέση στα πλάνα του προπονητή. 

Στον μεγάλο τελικό του Μονάχου ήταν εκτός αποστολής, είδε τους συμπαίκτες του να θριαμβεύουν, όμως εκείνος παρέμεινε «παγωμένος» και... δεν τον ένοιαζε η έκβαση της αναμέτρησης με την Μπάγερν. 

«Δεν το ακούμπησα το τρόπαιο ούτε με το μικρό μου δαχτυλάκι. Καθόλου. Δεν το κέρδισα εγώ, δεν έπαιξα κάποιον ρόλο. Δεν είχα προσφέρει τίποτα, οπότε δεν θεώρησα ότι ήταν κάτι δικό μου. Μπορείς να χαίρεσαι και να υποστηρίζεις ότι έχεις επιτυχίες όταν ξέρεις ότι έχεις συμβάλει σε αυτό, όχι όταν δεν κάνεις τίποτα...» έχει πει! 

Κώστας Ζάλιαρης