Χέντερσον: «Αισθάνομαι ασφαλής, αλλά δεν πιέζουμε κανέναν»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον τοποθετήθηκε αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει έντονη ανησυχία για την επιστροφή τους στα προπονητικά κέντρα και τη δουλειά με τις ομάδες τους, λέγοντας πως σέβεται όσους αρνούνται να δουλέψουν με τις ομάδες τους. «Εγώ αισθάνομαι ασφαλής, αλλά μιλάω μονάχα για εμένα και τους συμπαίκτες μου» σχολίασε.  



Χέντερσον: «Αισθάνομαι ασφαλής, αλλά δεν πιέζουμε κανέναν»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ που ξεκίνησε την εκστρατεία PlayersTogether για τα χρήματα και το μέρος των μισθών των επαγγελματιών παικτών που θα το διέθεταν προς ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μίλησε για την επιστροφή στο «Μέλγουντ» αλλά και για περιπτώσεις όπως οι Ντίνεϊ και Καντέ που φοβούνται να προπονηθούν.

«Σέβομαι την άποψη του καθενός και την ανησυχία που έχουν εκφράσει. Ο καθένας είναι διαφορετική περίπτωση και βιώνει διαφορετικές καταστάσεις αν είναι με την οικογένειά του. Αν δεν αισθάνεσαι άνετα, δεν θα πρέπει να πιέζεσαι για να κάνεις κάτι και να πας στη δουλειά. Σέβομαι όσους ανησυχούν, αλλά σέβομαι και όσους έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις.

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι τρομερά ασφαλής στο προπονητικό κέντρο, αλλιώς να είστε σίγουροι ότι ούτε εγώ θα πήγαινα. Οι συμπαίκτες μου το ίδιο, αισθάνονται πολύ καλά που προπονούμαστε μαζί. Μιλάω μονάχα για εμάς και σέβομαι τον καθένα για την κάθε διαφορετική άποψη που μπορεί να έχει εκφράσει και την διαφορετική γνώμη που μπορεί να έχει. Αν κάποιος από τους συμπαίκτες μου αισθανόταν άβολα και ανησυχούσε, θα τον παρότρυνα κι εγώ να μην έρχεται με το ζόρι» ήταν τα λόγια του.

Κώστας Ζάλιαρης