Τα δάκρυα του Μπέκαμ στο τελευταίο του επαγγελματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι... (vids)

Ο Άγγλος σούπερ σταρ, σαν σήμερα πριν από εφτά χρόνια, έπαιξε για τελευταία φορά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έριξε τους τίτλους τέλους της τρομερής καριέρας του, όντας μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν. Εκείνα τα δάκρυα στο τελευταίο του ματς, όταν άρχισε ν' αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, δεν θα ξεχαστούν από κανέναν...



Τα δάκρυα του Μπέκαμ στο τελευταίο του επαγγελματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι... (vids)

Πρόκειται για ένα παιδί που πέρασε από πολλές φάσεις στη ζωή και την καριέρα του. 

Για ένα τρομερό ταλέντο, για ένα δεξί πόδι - μοιρογνωμόνιο, για έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θαμπώθηκε από τα λαμπερά φώτα της showbiz, που έζησε πράγματα, που εκτροχιάστηκε, που επέστρεψε στην σωστή πορεία πάνω στις ράγες και ποτέ δεν έπαψε ν' αγαπάει το ποδόσφαιρο. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μείνει στην ιστορία για πολλά πράγματα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως, ουδείς μπορεί να διαψεύσει πως μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, ο «Μπεκς» κατάλαβε ότι έπρεπε να προσφέρει στο άθλημα και να μοιραστεί απόψεις και ιδέες τόσο σε γενικότερο επίπεδο, όσο φυσικά και σε ό,τι αφορούσε την εθνική ομάδα της Αγγλίας. 

Πλέον, είναι ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο MLS, έκανε την επένδυση στην πόλη συνεχίσει να βοηθά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και σαν σήμερα, το 2013, αποχαιρέτησε τα γήπεδα ως ενεργός ποδοσφαιριστής. 

Το τελευταίο του ματς ήταν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και είχε έντονη συγκίνηση, με τον Μπέκαμ να δακρύζει αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του, όταν άρχισε να κατανοεί πως βίωνε τις τελευταίες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. 

Στα social media, έγραψε γι' αυτή την επέτειο: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν εφτά χρόνια από το τελευταίο μου παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τόσες σπουδαίες αναμνήσεις. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα με εκπληκτικούς συμπαίκτες και με στήριξαν οι οπαδοί με απίστευτο τρόπο. Τώρα ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι...».

 

 

I can’t believe it’s 7 years today since I played my last game as professional footballer. Such great memories. I was so...

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης