Τσέφεριν: «Το UCL και το UEL θα τελειώσουν τον Αύγουστο»

Σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, που δήλωσε πως αμφότερες οι διοργανώσεις θα τελειώσουν τον ερχόμενο Αύγουστο εφόσον δεν αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα γύρω από τον κορωνοϊό.



Τσέφεριν: «Το UCL και το UEL θα τελειώσουν τον Αύγουστο»

Αναλυτικότερα:

«Έχουμε ένα πλάνο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες. Μπορώ να δηλώσω ότι η ευρωπαϊκή σεζόν θα ολοκληρωθεί, εάν όλα έχουν όπως τώρα, τον Αύγουστο.

Όπως είναι η κατάσταση τώρα είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε κανονικά τις διοργανώσεις. Επίσης πιστεύω πως η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων θα ολοκληρωθεί επίσης. Αυτά που δεν θα τελειώσουν, θα πάρουν την δική τους απόφαση. Αλλά θα πρέπει να παίξουν προκριματικά εάν θέλουν να συμμετέχουν στις ερχόμενες διοργανώσεις της UEFA.

Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν και την Λυών, εάν οι Αρχές δεν επιτρέπουν αγωνιστική δράση στην Γαλλία τότε θα πρέπει να παίξουν σε ουδέτερες έδρες. Δεν βρίσκω λόγους γιατί να μην τους επιτραπεί να παίξουν σε ουδέτερο έδαφος, ένα ματς χωρίς κόσμο, αλλά θα δούμε. Δεν είναι στο χέρι μου».