Ντε Μπρόινε: «Αναλόγως τι θα γίνει με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό...»

Το μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να κρίνει η τελική απόφαση για τον αποκλεισμό του συλλόγου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος σε βελγικό Μέσο.



Ντε Μπρόινε: «Αναλόγως τι θα γίνει με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό...»

Οι «πολίτες» είδαν την UEFA να είναι αμείλικτη απέναντί τους και να τους επιβάλει διετή αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ για «σοβαρή παραβίαση κανονισμών της» σε γραφειοκρατικά θέματα και θέματα που αφορούν το fair play, κάτι που όπως είναι λογικό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον αγγλικό σύλλογο πέραν του οικονομικού, μιας και αρκετοί μπορεί να ψάξουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Ένας από αυτούς ίσως είναι και ο Ντε Μπρόινε, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου σε Μέσο της πατρίδας του.

«Όταν παρθεί η τελική απόφαση θα κάνω μια σύνοψη της κατάστασης. Τα δύο χρόνια θα ήταν πολλά, αλλά σε περίπτωση που η τιμωρία είναι μονοετής θα δούμε. Απλώς περιμένω. Ο σύλλογος είπε πως θα κάνει ένσταση και πως έχει 100% δίκαιο. Γι’ αυτό περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος και προσέθεσε όσον αφορά την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού:

«Έχω την αίσθηση ότι θα είμαστε και πάλι σε θέση να προπονηθούμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Όλα θα τελειώσουν χωρίς οπαδούς, πιστεύω. Η σεζόν θεωρώ πως θα τελειώσει κανονικά μιας και εκεί είναι στραμμένο το ενδιαφέρον. Τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά για την Πρέμιερ Λιγκ. Εάν δεν φτάσει στο τέλος της η αγωνιστική περίοδος, θα υπάρξει πρόβλημα».