Διεθνής Αμνηστία και Κατάρ ζητούν την ακύρωση της αγοραπωλησίας της Νιούκαστλ!

Μπελάδες από το πουθενά για τη Νιούκαστλ που προσπαθεί ν' αλλάξει αφεντικό και σελίδα στην ιστορία της! Με επίσημη επιστολή προς τις 20 ομάδες της Premier League, ο πιο σημαντικός συνεργάτης της Λίγκας στο εξωτερικό, το τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports, ζήτησε να μην ολοκληρωθεί το deal με τους Σαουδάραβες, ενώ παρενέβη και η Διεθνής Αμνηστία! 



Διεθνής Αμνηστία και Κατάρ ζητούν την ακύρωση της αγοραπωλησίας της Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ δεν μπορεί να βρει ησυχία ούτε τη στιγμή που οι εξελίξεις είναι τέτοιες που προκαλούν ευτυχία στους οπαδούς του συλλόγου, από τη στιγμή που απεχθάνονταν τον Μάικ Άσλεϊ και θεωρούσαν πως ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο η ομάδα τους αδυνατούσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να τιμήσει την ιστορία της. 

Οι «καρακάξες» ενδεχομένως μέχρι και το τέλος του μήνα να έχουν αλλάξει χέρια και να έχουν περάσει έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών στην PCP Capital Partners που έχει την στήριξη του Πρίγκιπα, Μοχάμεντ Μπιλ Σαλμάν που είχε ενδιαφερθεί και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από το Κατάρ, ο πιο σημαντικός συνεργάτης της Premier League, το τεράστιο τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports, με επιστολή της προς τις 20 ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος ζητάει να μην ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της Νιούκαστλ, με τη Διεθνή Αμνηστία να ζητάει από την διοργανώτρια αρχή να κοιτάξει ό,τι συμβαίνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σαουδική Αραβία και να μην επιτρέψει την ολοκλήρωση του deal!

Κώστας Ζάλιαρης