If it’s British, it is best! Τέσσερις βρετανικές σειρές για να περάσεις ευχάριστα την καραντίνα σου!

Όπως και να το κάνουμε, από όπου και να το δούμε οι βρετανικές σειρές είναι εκείνες που ξεχωρίζουν περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες. Ίσως φταίει η αισθητική τους, ίσως το φλεγματικό τους χιούμορ, ίσως οι αισθαντικές εικόνες που δημιουργούν. Μάλλον είναι όλα μαζί και καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε την αιτία, αλλά να τις απολαύσουμε.  



If it’s British, it is best! Τέσσερις βρετανικές σειρές για να περάσεις ευχάριστα την καραντίνα σου!

Τέσσερις βρετανικές σειρές με αστυνομικό περιεχόμενο που κάνουν τις αμερικάνικες να μοιάζουν…..γατάκια μπροστά τους, σε προκαλούν να τις ανακαλύψεις. Έτσι η καραντίνα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και ο χρόνος μπροστά από την τηλεόραση πιο διασκεδαστικός.

Μην το σκέφτεσαι, πάτα το κουμπί….

Bodyguard

Μέσα σε 1 σεζόν και σε 6 μόλις επεισόδια θα παρακολουθήσεις πως ένας βετεράνος πολέμου προστατεύει μια αμφιλεγόμενη πολιτικό, πιθανή στόχος τρομοκρατικής επίθεσης. Η σειρά τόσο δυνατή που θα δεις απνευστί και τα 6 επεισόδια σε μια μέρα. Βεβαιώσου λοιπόν πως δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις εκείνη την ημέρα.

Broadchurch

Σε 3 σεζόν και 24 επεισόδια οι ντετέκτιβ Έλι Μίλερ και Αλεκ Χάρντι θα κληθούν να εξιχνιάσουν την δολοφονία ενός νεαρού αγοριού που συγκλόνισε την παραθαλάσσια περιοχή του Μπρόντσερτς. Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και το τέλος θα σε βρει όρθιο να αναρωτιέσαι τι έγινε…

Happy Valley

Μια σειρά 2 κύκλων και 12 επεισοδίων στην οποία παρακολουθούμε την ζωή της δυναμικής Catherine Crowther, η οποία ηγείται μιας ομάδας αστυνομικών της κοιλάδας του Yorkshire. Η ζωή κυλάει ήσυχα ώσπου μια απαγωγή φέρνει τα πάνω κάτω στην ασφάλεια της πόλης και ξεσπούν δεκάδες εγκλήματα.

River

Μια ακόμα μίνι σειρά 6 επεισοδίων που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο αδικημένη των υπολοίπων καθώς ενώ έχει πολύ υψηλή βαθμολογία στις διαδικτυακές πλατφόρμες, παραμένει άγνωστη. Ο εξαιρετικός αστυνόμος John River βιώνει μια τραυματική εμπειρία εν ώρα υπηρεσίας και ύστερα τίποτα δεν φαίνεται να είναι ξανά το ίδιο. Όποια υπόθεση αναλαμβάνει του προκαλεί ψυχολογικό κόστος και τον γυρνάει στο παρελθόν. Η ερμηνεία του Stellan Skarsgard θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθηλωτική.

Γεωργία Τζαγκαράκη