Ποδοσφαιρικές διαφημίσεις - κειμήλια με Ρούνεϊ, Μπέκαμ, Ρονάλντο, Μέσι και Ζιντάν! (vids)

Κάθε φορά γίνονταν το αγαπημένο βίντεο όλων των ποδοσφαιρόφιλων με χιλιάδες προβολές και επαναλήψεις. Ποδοσφαιρικοί θρύλοι στις καλύτερες κινήσεις τους, με μαγικές - αν και συχνά μονταρισμένες - εμπνεύσεις και concepts που εντυπωσίαζαν! Οι διαφημίσεις των αθλητικών εταιρειών, είχαν αγγίξει καρδιές! 

Advertisement
Ποδοσφαιρικές διαφημίσεις - κειμήλια με Ρούνεϊ, Μπέκαμ, Ρονάλντο, Μέσι και Ζιντάν! (vids)

Από εκείνο το βίντεο του 2005 με τον Ροναλντίνιο να πετυχαίνει διαδοχικές φορές το οριζόντιο δοκάρι της εστίας και τα ιστορικά νούμερα προβολής, στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στο αεροδρόμιο!

Από τη... διάλυση του σπιτιού του Τιερί Ανρί και τους «εισβολείς», στους βαρβάρους που τα έβαλαν με Φίγκο, Ρονάλντο, Καντονά, Μαλντίνι, Νέστα και την υπόλοιπη παρέα το 1996.

Από τον Κακά, τον νεαρό Μέσι το 2010 και την αφρικάνικη γεύση ενόψει του Μουντιάλ, στην Άρσεναλ με τον Βενγκέρ, τον Γκαλάς και αντίπαλο τον Ρούνεϊ και τον Τέβες στο... διαδραστικό σποτ που συμμετέχει ο θεατής.

Όταν όλοι οι θρύλοι ενώθηκαν για το διαφημιστικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, με Ζιντάν, Μπέκαμ, Πλατινί, Μπεκενμπάουερ και άλλους, οι στιγμές ήταν μαγικές...

Ο Ρούνεϊ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ζλάταν με τον Ιγουαΐν και τον Αζάρ σε ένα πάρκο με πιτσιρικάδες και ο Ραούλ με τον Μοριέντες και τον Ιέρο στην... Άγρια Δύση απέναντι σε Μπέκαμ και Βερόν!

Τι έχουν δει τα μάτια μας! Μακάρι όλα αυτά ν' αποτελέσουν ξανά έμπνευση για νέα... έπη από τις εταιρείες αθλητικών ειδών...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης