Φινάλε πρωταθλημάτων τον Αύγουστο και... κουτσουρεμένη επόμενη σεζόν!

Οι Times προχωρούν ένα βήμα παραπέρα στα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει το ποδόσφαιρο να επανέλθει σταδιακά με την ευχή όλων να περάσει γρήγορα η εποχή του κορονοϊού. Μέχρι και Αύγουστο ενδεχομένως να επεκταθεί η φετινή σεζόν και να διεξαχθεί... κουτσουρεμένη η επόμενη αγωνιστική περίοδος λόγω και του Euro!  



Φινάλε πρωταθλημάτων τον Αύγουστο και... κουτσουρεμένη επόμενη σεζόν!

Τα πάντα βρίσκονται στον αέρα. Τα πάντα!

Πάνω απ' όλα μπαίνει η ανθρώπινη ζωή σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές και καταστάσεις που βιώνει όλος ο πλανήτης μετά την εξάπλωση του Covid-19, ωστόσο, τα όσα διαδραματίζονται δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματούν και το μυαλό και να μην υπάρχει έτοιμο σχέδιο για να τεθεί σε εφαρμογή με την πρώτη ευκαιρία.

Οι Times και ο επικεφαλής αθλητικός ρεπόρτερ, Μάρτιν Ζίγκλερ, αναφέρουν την Δευτέρα πως υπάρχει η σκέψη η φετινή σεζόν να επεκταθεί μέχρι και τον Αύγουστο, με την προϋπόθεση να οργανωθεί από νωρίς η επόμενη αγωνιστική περίοδος και να είναι... κουτσουρεμένη.

Το ενδεχόμενο ακύρωσης δεν υφίσταται, αφού στην UEFA γνωρίζουν πολύ καλά τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει στις Λίγκες αλλά και στην ίδια την Ομοσπονδία το πιθανό φινάλε δίχως πρωταθλητές και παιχνίδια.

Έτσι, το δημοσίευμα τομνίζει ότι προκεμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χαμός και το ανακάτεμα προγραμμάτων, αν χρειαστεί μπορεί η σεζόν να φτάσει μέχρι και Αύγουστο και να υπάρξει μέριμνα κα πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ώστε αυτή να γίνει σε συντομότερο χρονικό διάστημα με όσες... περικοπές χρειαστεί, αφού υπάρχει και το αναβληθέν Euro το καλοκαίρι του 2021.

Κώστας Ζάλιαρης