Ποτσετίνο: «Δεν έπεσα μετά τον τελικό»

Για τον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζεσαι μια αποτυχία και να παίρνεις δύναμη από αυτήν για να συνεχίσεις μίλησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος δήλωσε πως δεν είχε βγει νοκ-άουτ μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, χρησιμοποιώντας και το παράδειγμα του Σον Χέουνγκ-Μιν για το πως είχε μάθει να ζει ξεπερνώντας τα εμπόδια.



Ποτσετίνο: «Δεν έπεσα μετά τον τελικό»

Ο Αργεντινός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Spurs έχουν δικό τους γήπεδο αλλά και παράλληλα μια πολύ αξιόλογη -κλιμακωτά- πορεία, και λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο κλήθηκε να δώσει μια συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης» κατά την οποία τόνισε πως το ηθικό του δεν ήταν πεσμένο μετά τον χαμένο τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ τον περασμένο Μάιο.

«Μια αποτυχία την ξεπερνάς μόνο με την εμπειρία. Μπορεί να υποφέρεις από μια αποτυχία αλλά να πεις ότι θα παραμείνω πιστός στις ιδέες μου, πρέπει να είμαι δυνατός και αύριο ίσως κερδίσω», το... ρεζουμέ από το μήνυμα του Ποτσετίνο, ο οποίος νωρίτερα είχε πει για τον Σον (ως παράδειγμα για τα προβλήματα που είχε στην πορεία για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα με τον παράλληλο στόχο του Champions League) πως κανείς δεν είχε δώσει credits στον ίδιο και τους συνεργάτες του να δώσουν την ευκαιρία στον Νοτιοκορεάτη να κερδίσει ένα μετάλλιο με την πατρίδα του ώστε να μην χρειαστεί να κάνει φανταρικό δύο ετών.

«Θα μπορούσα να πω όχι, ότι θέλω να τον έχω γιατί θέλω να κερδίζω. Αλλά ήταν δική μου απόφαση, δική μας απόφαση, να του δώσουμε την ευκαιρία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να διακόψουμε το συμβόλαιό του. Παίξαμε έξι μήνες χωρίς τον Σον στην αρχή, ενώ μετά ήταν και τραυματίας, αλλά κανείς δεν αναφέρθηκε εκεί», ανέφερε.