Πέντε ταινίες (ακόμα) με σπορ όσο #ΜένουμεΣπίτι... 

Είμαστε σε καραντίνα, μένουμε σπίτι για καλό σκοπό, ας το εκμεταλλευτούμε όπως του αξίζει! Διαβάστε άλλες πέντε ταινίες που προτείνει το england365.gr για να περάσει πιο ευχάριστα και... κινηματογραφικά η καραντίνα! 



Πέντε ταινίες (ακόμα) με σπορ όσο #ΜένουμεΣπίτι... 

Εδώ και λίγες μέρες βρισκόμαστε σε καραντίνα και όπως φαίνεται θα μείνουμε για αρκετό χρόνο ακόμα στο σπίτι. Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές.

Και επειδή σίγουρα σου λείπουν και τα αθλητικά δρώμενα που έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας, εμείς, μετά το πρώτο κείμενο που διάβασες πριν από λίγες μέρες και ελπίζουμε να βοήθησε, έχουμε ετοιμάσει ακόμα μια μια λίστα με 5 αθλητικές ταινίες που αξίζει να δεις! 

Any given Sunday

Μια από τις πιο κλασικές αθλητικές ταινίες που αξίζει να δεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το καστ θα σε πείσει εξάλλου. Ο Αλ Πατσίνο, ως προπονητής, σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής του και η Κάμερον Ντίαζ σε έναν ρόλο ζωής. Μια ειλικρινής ματιά στον κόσμο του αθλητισμού που φωτίζει τις αθέατες πλευρές που δεν γνωρίζουμε. Αν δεν την έχεις δει, αξίζει τον κόπο.

Senna

Μια ταινία-ντοκιμαντέρ για τον Βραζιλιάνο οδηγό της Φόρμουλα 1 που στέφθηκε 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και έφυγε άδοξα από την ζωή στα 34 του χρόνια, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Η ταινία έχει βαθμολογία 8,5/10 στο IMDb και έχει κερδίσει 2 βραβεία BAFTA.

Escape to victory

Θα φανταζόσουν ποτέ πως μπορεί να δεις στην ίδια σκηνή τους Μαξ Φον Σίντοφ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάικλ Κέιν μαζί με τον Πελέ, τον Αρντίλες και τον Μπόμπι Μουρ;  Φυσικά αναφερόμαστε σε μια από τις επικότερες ταινίες του είδους που ακόμα και αν έχεις δει, αξίζει να το επαναλάβεις. Ένας αγώνας ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου σε ένα συγκλονιστικό ιστορικό δράμα.

Invictus

Ο Κλίντ Ίστγουντ σκηνοθετεί, ο Μόργκαν Φρίμαν μαγεύει ως Νέλσον Μαντέλα και ο Ματ Ντέιμον ενσαρκώνει τον λευκό αρχηγό της εθνικής ομάδας ράγμπι. Όλοι μαζί βάζουν το ταλέντο τους, ώστε να παρακολουθήσεις μια από τις κλασσικότερες ταινίες του είδους.

Jerry Maguire

Μια κλασσική αμερικάνικη κομεντί που μπορείς να παρακολουθήσεις με όλη την οικογένεια μας βάζει στη ζωή ενός ατζέντη που «πνίγεται» όταν διαπιστώνει πως η εταιρία που εργάζεται ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος. Τι συμβαίνει όταν αποφασίζει να αντιδράσει; Μια ταινία, αν μη τι άλλο, διδακτική που θα σου γεννήσει πολλά συναισθήματα.

Και κάπως έτσι θα περάσουν πιο ευχάριστα οι μέρες τις καραντίνας...