Κορωνοϊός: Στην Αγγλία πίστεψαν ότι θα φτιάξουν τεράστια λαζάνια στο «Γουέμπλεϊ», διέψευσε η FA

Μια φάρσα ενός τύπου στους φίλους του κατέληξε να γίνει viral στην Αγγλία και έτσι η FA αναγκάστηκε να διαψεύσει την «είδηση» πως θα ετοιμαστούν τεράστια λαζάνια στο «Γουέμπλεϊ» (το οποίο θα το έκαναν να μοιάζει με φούρνο) πριν drones μοιράσουν το φαγητό στα σπίτια των Άγγλων.



Κορωνοϊός: Στην Αγγλία πίστεψαν ότι θα φτιάξουν τεράστια λαζάνια στο «Γουέμπλεϊ», διέψευσε η FA

Κυκλοφορεί μια φράση τον τελευταίο καιρό, που λέει πως αν δεν πάμε από κορωνοϊό θα πάμε από βλακεία. Και, μεταξύ μας, σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει.

Όσο... κουλό και να ακούγεται, τα τελευταία 24ωρα οι Άγγλοι πίστεψαν πως η FA -το κράτος, ή όποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία- είναι έτοιμη να φτιάξει άπειρες μερίδες λαζάνια στο «Γουέμπλεϊ», το οποίο θα κάλυπτε από πάνω για να το κάνει να μοιάζει με φούρνο. Πώς θα το έκανε; Σύμφωνα με το υπέρτατο τρολ, τον 29χρονο Μπίλι ΜακΛιν, θα θέρμαιναν υπογείως το έδαφος του γηπέδου. «Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, φτιάχνουν τις στρώσεις», έλεγε στο ηχητικό, πριν το... αποτελειώσει με το επικό «μόλις θα είναι έτοιμο θα το σηκώσουν με drones και θα κόψουν μικρές μερίδες για να τις ρίχνουν στα σπίτια των ανθρώπων».

Ε, κάποιοι το πίστεψαν λίγο παραπάνω, ίσως το έστειλαν σε άλλους που εκείνοι το πίστεψαν λίγο παραπάνω, και έτσι την Παρασκευή η FA αναγκάστηκε να δηλώσει ότι ήξερε πως κυκλοφορεί το ηχητικό και πως όχι, δεν ετοιμάζει λαζάνια, σύμφωνα με βρετανικές ιστοσελίδες.

Ο τύπος ξεκίνησε λέγοντας ότι ο αδερφός του «έτσι» της αδερφής του δουλεύει στο Υπουργείο Υγείας, και τον πίστεψαν... Το τερμάτισαν!

Ακούστε το ηχητικό:

Γιώργος Σιάφας