Κορονοϊός: Η UEFA εξετάζει το σενάριο διακοπής όλων των διοργανώσεων

Σενάριο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, τη στιγμή που τα πάντα αναβάλλονται, κάνει λόγο για σκέψεις της UEFA να συνεδριάσει άμεσα για την αναβολή όλων των διοργανώσεων ποδοσφαίρου εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού. 



Κορονοϊός: Η UEFA εξετάζει το σενάριο διακοπής όλων των διοργανώσεων

Τα ισπανικά Media είναι εκείνα που κάνουν λόγο για συζητήσεις στη Νιόν από τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την πιθανή αναβολή όλων των διοργανώσεων, τη στιγμή που περιμένουν και αίτημα - βάσει του ιταλικού Τύπου - από Serie A, Bundesliga, Ligue1 και Primera Division, εκτός από την Premier League, για την αναβολή και στο Euro 2020. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ διεξήχθησαν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών σε Βαλένθια και Παρίσι. Στο Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει το ίδιο και μάλιστα αναβλήθηκαν αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ιταλία λόγω του κορονοϊού. Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχει αποφασιστεί η συνέχιση κεκλεισμένων των θυρών και αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα και στην Αγγλία. 

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα εξελίξεων, η UEFA καλείται πλέον να πάρει την απόφαση πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πιο σημαντικό από τη ζωή...

Κώστας Ζάλιαρης