Μαρσιάλ: «Πετάει» χάρη στη... Μέλανι! (pic)

Το «μυστικό» όπλο του Μαρσιάλ είναι η πανέμορφη Μέλανι. Ο 24χρονος Γάλλος της Γιουνάιτεντ έγραψε ιστορία απέναντι στη Σίτι και τώρα ξέρουμε τον λόγο που «πετάει» εντός αγωνιστικών χώρων. Ζει το όνειρο κάθε άνδρα στο πλευρό της Μέλανι!  



Μαρσιάλ: «Πετάει» χάρη στη... Μέλανι! (pic)

Σε κακό δαίμονα της Μάντσεστερ Σίτι έχει εξελιχθεί ο Άντονι Μαρσιάλ, με τον Γάλλο επιθετικό της Γιουνάιτεντ να «καρφώνει» για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο 24χρονος στράικερ σκόραρε τόσο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όσο και σε αυτό της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, που σκοράρει σε βάρος της Σίτι και στα δύο παιχνίδια της σεζόν, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους, είχε βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια τη σεζόν 2006-2007. Από τότε μέχρι και φέτος κανείς δεν τα είχε καταφέρει, με τον Μαρσιάλ να το επαναλαμβάνει και να «σπάει» την κατάρα του CR7.

Ποιο είναι το μυστικό του Γάλλου στράικερ όμως; Τι τον βοήθησε να πετύχει ό,τι δεν κατάφεραν δεκάδες παίκτες της Γιουνάιτεντ τα τελευταία 13 χρόνια; Η απάντηση είναι μία: H Μέλανι. Η σύντροφός του.

Τι καλύτερο από το να γυρνάς στο σπίτι μετά την προπόνηση και να βλέπεις την Μέλανι; Η 28χρονη είναι μοντέλο και το 2015 είχε πάρει μέρος στο τηλεοπτικό σόου «Secret Story», που είναι μια παραλλαγή του Big Brother. Ο Άντονι και η Μέλανι είναι μαζί από το 2016, ενώ το 2018 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ξανθιά καλλονή τα… σπάει και μαζί της τα σπάει εντός αγωνιστικών χώρων και ο 24χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ.

Βαγγέλης Ντάκος