OΚ boomer: Ο Βινίσιους θεωρεί ότι η διαιτησία αδικεί συνεχώς την Ρεάλ Μαδρίτης

Βαριά την πήρε την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος έκανε παράπονα για την διαιτησία, λέγοντας μάλιστα πως οι άνθρωποι της UEFA πηγαίνουν στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” με σκοπό να αδικήσουν την 13 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης.



OΚ boomer: Ο Βινίσιους θεωρεί ότι η διαιτησία αδικεί συνεχώς την Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν μπορούσε να την χωνέψει την ανατροπή ο Βραζιλιάνος, που διαμαρτυρήθηκε για την φάση του πρώτου γκολ και το τράβηξε ακόμη παραπάνω.

«Ο Ζεσούς έκανε φάουλ στο πρώτο γκολ και όλοι το ξέρουν αυτό. Έχουμε τον VAR αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να πάει να το δει. Εγώ μπορούσα να το δω απΆ έξω, ήταν πεντακάθαρο. Οι διαιτητές έρχονται εδώ και παίρνουν επίτηδες και συνεχώς αποφάσεις εις βάρος μας. Κάθε φορά τα ίδια. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια και πάντα έτσι θα είναι με την διαιτησία», σχολίασε, με τον Ζινεντίν Ζιντάν από την πλευρά του να κυμαίνεται σε πιο φυσιολογικά πλαίσια και να δηλώνει για την φάση του 1-1:

«Ο διαιτητής μου είπε ότι δεν ήταν σπρώξιμο και ότι είχε πάρει την απόφασή του. Αυτό που με ενοχλεί είναι αυτό που κάναμε εμείς, τα λάθη που μας πόνεσαν γιατί δεν το αξίζαμε. Πρέπει να παραμένεις συγκεντρωμένος για 90 λεπτά».

Όσον αφορά την τοποθέτηση του Ζεσούς, ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφών. Δεν τον έσπρωξα. Ίσα που έβαλα το χέρι μου και δεν έκανα μεγάλη κίνηση. Έμεινα ακίνητος. Δεν ήταν φάουλ».

Γιώργος Σιάφας