Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) αλλά με την Μπάγερν Μονάχου να έχει επιβάλει το ρυθμό της απέναντι στην Τσέλσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Στάμφορντ Μπριτζ» για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Champions League.



Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου 0-0 (Ημίχρονο)

Οι Βαυαροί έφτασαν πέντε (!) φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, γεγονός που πηγάζει από την αδυναμία των «μπλε» να κρατήσουν την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη στιγμή των πρωταθλητών Γερμανίας ήρθε στο 11ο λεπτό, με τον Κομάν να παίζει το ένα-δύο με τον Μίλερ και να σουτάρει εκτός στόχου από πλεονεκτική θέση.

Τρία λεπτά αργότερα (15’) η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι ύστερα από υπέροχη μπαλιά του Τιάγκο σταμάτησε στο… στήθος του Καμπαγέρο ενώ ο τερματοφύλακας της Τσέλσι είπε «όχι» στον Πολωνό και στο 28ο λεπτό…

Φοβερό σουτ του Μίλερ ένα λεπτό αργότερα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Λονδρέζων ενώ ο Γερμανός άσος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στο 35’, σε μια φάση προέκυψε από όμορφη σέντρα του Γκνάμπρι.

Η μοναδική αλλά αρκετά απειλητική φάση της Τσέλσι στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43ο λεπτό. Ο Αλόνσο βρέθηκε εντός περιοχής, επιχείρησε διαγώνιο σουτ και είδε τον Νόιερ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι (4-3-3): Καμπαγέρο- Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο- Μπάρκλεϊ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο- Τζέιμς-Μάουντ-Ζιρού

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ- Μπόατενγκ, Αλάμπα, Παβάρ, Ντέιβις- Κίμιχ, Τιάγκο- Γκνάμπρι, Κομάν, Μίλερ- Λεβαντόφσκι

Γιάννης Τζιουμακλής