Η Τσέλσι βροντοφωνάζει για τρεις φάσεις! (pic & vids)

«Βράζουν» στην Τσέλσι με τον VAR για τις φάσεις των γκολ και την αποβολή που γλίτωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στο πρώτο ημίχρονο της ήττας (2-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  



Η Τσέλσι βροντοφωνάζει για τρεις φάσεις! (pic & vids)

Οι «μπλε» του Λονδίνου ηττήθηκαν από τους «κόκκινους διαβόλους» σε ένα παιχνίδι που το VAR έπαιξε το δικό του ρόλο και προκάλεσε κουβέντες... αποκλειστικά για τις διαιτητικές αποφάσεις το πρωί της Τρίτης.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παραπονέθηκε για την αποβολή που γλίτωσε ο Μαγκουάιρ για ξεκάθαρο χτύπημα στον Μιτσί Μπατσουαγί, το πρώτο γκολ της Τσέλσι από τον Ζιρού ήταν οφσάιντ για... μισό παπούτσι σε ακόμα μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που προκακούν οργή για την τεχνολογία, ενώ, στο δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε, όλοι οι διαιτητές έχουν χάσει τη φάση...

«Υπάρχουν τέσσερις διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και κανείς δεν είδε τι συνέβη. Εγώ έπεσα πάνω στον Γουίλιαμς στο γκολ του Ζούμα αλλά με έχει σπρώξει ο Φρεντ από πίσω και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ειλικρινά θα του έπαιρνε 30 δευτερόλεπτα να το δει στο βίντεο ο διαιτητής και θα πρέπει εκείνοι που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο να παίρνουν τις αποφάσεις γιατί με εκνευρίζει να αποφασίζει ένας άνθρωπος που απλά βλέπει το ματς σε ένα μόνιτορ μακριά από το γήπεδο...» είπε ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης