Σε κίνδυνο (και) το πρωτάθλημα της Σίτι από το 2014!

Οι χρονιές που εξετάζονται και στις οποίες έχουν εντοπιστεί οι παραβάσεις των κανονισμών του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και το πρωτάθλημα του 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα – βόμβα της Daily Mail!  Σε κίνδυνο (και) το πρωτάθλημα της Σίτι από το 2014!

Το εν λόγω βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αισθάνονται σιγουριά οι «πολίτες» αυτή τη στιγμή για το προ 6ετίας επίτευγμά τους, δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και των δεδομένων που... τινάζουν τα πάντα στον αέρα και έχουν αποκλείσει την ομάδα για δύο αγωνιστικές περιόδους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη στιγμή που στον σύλλογο του Μάντσεστερ προετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή και τα πειστήρια για την αθώωσή τους στην προσφυγή που θα κάνουν στο CAS μετά την απόφαση – σοκ της UEFA για αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της, η Σίτι δεν ανησυχεί μονάχα για αφαίρεση βαθμών τη φετινή σεζόν, αλλά και για... κεκτημένα!

Η Daily Mail τονίζει πως αν εντοπίσει και η Πρέμιερ Λιγκ παρατυπίες στο οικονομικό κομμάτι στο διάστημα 2012-2016, όπως το ανέφερε και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τότε ενδέχεται να προκαλέσει συνέπειες και στο πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει οι «πολίτες» το 2014, σε μια τρομερή κούρσα με τη Λίβερπουλ και το γνωστό γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ...

Κώστας Ζάλιαρης