Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς είναι... on fire

Την πιο παραγωγική χρονιά του ως επιθετικός της Φούλαμ διανύει ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και με 21 γκολ σε 29 παιχνίδια, οδηγεί τους «κότατζερς» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ.  



Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς είναι... on fire

Ο 25χρονος ταλαντούχος στράικερ, έχει βρει τον πραγματικό του εαυτό την φετινή σεζόν. Διαθέτει την αίσθηση του γκολ καλύτερα από τον καθένα στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν κάθε αγωνιστική.

Στο χθεσινοβραδινό ματς της Φούλαμ στην έδρα της Μίλγουολ, ο Σέρβος επιθετικός άνοιξε νωρίς το σκορ, ανέδειξε την καταπληκτική σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στην κατηγορία των σκόρερς της Τσάμπιονσιπ.

Η Φούλαμ, μετά την ισοπαλία της (1-1) με τη Μίλγουολ, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 56 βαθμούς(όσους έχει και η δεύτερη Λιντς), την ίδια ώρα, που τους 19 εξ αυτών, τους έχει «χαρίσει» ο Μίτροβιτς, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ.

Κατάφερε να «εκτελέσει» επιτυχώς και τους τρεις προηγούμενους τερματοφύλακες που αντιμετώπισε και πλέον η συνέχεια προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Βαγγέλης Καραδήμας