Η πιο νεανική 11άδα της Λίβερπουλ για... δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν!

Ο Νιλ Κρίτσλεϊ και τα παιδιά του έγραψαν ιστορία απέναντι στη Σριούσμπερι στο «Άνφιλντ» για τον επαναληπτικό του 4ου γύρου του Κυπέλλου, καθώς, η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε με την πιο νεανική ενδεκάδα της ιστορίας της και μάλιστα, ρίχνοντας κι άλλον τον μέσο όρο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα στο Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο!  



Η πιο νεανική 11άδα της Λίβερπουλ για... δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ παρατάχθηκαν με τελείως διαφορετικά πρόσωπα στη ρεβάνς με την Σριούσμπερι για το FA Cup, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Νιλ Κρίτσλεϊ πήρε τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ και όλοι οι πιτσιρικάδες από τη δεύτερη ομάδα εκπροσώπησαν την πρώτη, η οποία βρίσκεται σε... διακοπές λόγω και του πρώτου στα χρονικά χειμερινού διαλείμματος της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο μέσος όρος ηλικίας της 11άδας με την οποία παρουσιάστηκε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ στο ματς του Κυπέλλου φτάνει στα 19 χρόνια και τις 102 ημέρες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ, αφού πρόκειται για το νεαρότερο αρχικό σχήμα ever!

Μάλιστα, μειώθηκε κι άλλο από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ξανά είχαν παίξει οι πιτσιρικάδες κόντρα στην Άστον Βίλα για το Λιγκ Καπ και τότε ο μέσος όρος ηλικίας ήταν στα 19 έτη και τις 182 ημέρες...

Κώστας Ζάλιαρης