Μόλις ένας στους... 25 φιλάθλους «εγκρίνει» το VAR!

Τα πρώτα αποτελέσματα του VAR και η θετική ή αρνητική επίδραση που έχει στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα πάντα με τους οπαδούς, βγήκαν και είναι... ξεκάθαρα! Μόλις ένας στους 25 κατά μέσο όρο θεωρεί ότι η χρήση του video assistant referee κάνει «καλά τη δουλειά του» στα γήπεδα του Νησιού.  



Μόλις ένας στους... 25 φιλάθλους «εγκρίνει» το VAR!

Συγκεκριμένα η «YouGov» διενέργησε έρευνα για το κατά πόσο το VAR... καλώς μπλέχτηκε στη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων. Σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 1.419 Βρετανοί φίλαθλοι και ιδού τα αποτελέσματα.

Μόλις ένας στους 25 θεωρεί ότι το VAR δουλεύει καλά στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ένα ποσοστό της τάξεως του 26% θεωρεί ότι η χρήση του είναι «πολύ κακή» και το 34% ψήφισε «αρκετά κακή».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη χρήση του βίντεο έχει η... βορειοδυτική πλευρά του Νησιού, εκεί όπου βρίσκονται οι οπαδοί των συλλόγων του Μάντσεστερ, της Λίβερπουλ, της Έβερτον και της Μπέρνλι! Το 35% ψήφισε ότι η χρήση του VAR είναι «πολύ κακή»!

Λιγότερο... παραπονεμένοι έχουν μείνει οι οπαδοί των συλλόγων του Λονδίνου (18% ψήφισαν πολύ κακή) και της Σκωτίας (17%).

Ποια είναι η λύση που προτείνουν οι οπαδοί; «Κρατήστε το VAR, αλλά κάντε του αλλαγές»!

Το ποσοστό που το ψήφισε αυτό είναι το... συντριπτικό 74%, ενώ μόλις το 15% είναι της άποψης ότι πρέπει να καταργηθεί οριστικά από το ποδόσφαιρο!