Στο «Άνφιλντ» πίνεις την πιο φθηνή μπύρα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Άγγλος οπαδός δεν μπορεί να διανοηθεί να παρακολουθεί παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας δίχως μπύρα στο χέρι. Και εννοείται πως οι καντίνες στους εσωτερικούς χώρους των γηπέδων... ξεπουλάνε. Στο «Άνφιλντ», όμως, οι φίλοι της Λίβερπουλ, πέρα από τις μαγικές στιγμές που ζουν με όσα πετυχαίνει η αρμάδα του Κλοπ, επιβραβεύονται για τη στήριξή τους με την φθηνότερη μπύρα!  



Στο «Άνφιλντ» πίνεις την πιο φθηνή μπύρα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος, ναι μεν δεν μπορούν να κάνουν και πολλά στο θέμα των μετακινήσεων των οπαδών και το κόστος των ταξιδιών εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου βάζουν πούλμαν, ωστόσο, προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο θέμα των παροχών προς τον κόσμο.

Σνακ, μπύρες, φαγητά και νερά είναι αυτά στα οποία οι ομάδες μπορούν να βοηθήσουν να... αισθάνονται οι οπαδοί πιο άνετα την τσέπη τους.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι, μια σφολιάτα κάνει 4,60 λίρες, ενώ η χαμηλότερη τιμή εντοπίζεται στο γήπεδο της Μπέρνλι, όπου κοστίζει 3 λίρες.

Ένα ποτήρι νερό θα το βρει κανείς σε 2,50 λίρες σε πέντε διαφορετικά γήπεδα, ενώ, το χαμηλότερο κόστος είναι σε Selhurst Park και Vitality Stadium.

Η Λίβερπουλ, έχει την πιο φθηνή μπύρα που μπορεί να βρει κάποιος οπαδός στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού τη χρεώνει 3,90 λίρες. Αντίθετα, οι Άρσεναλ, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ αξιώνουν 5,30 λίρες για κάθε μπύρα!

Δείτε τον... κατάλογο:

Κώστας Ζάλιαρης