Στοίχημα: Στην έδρα της Όξφορντ και στην φόρμα της Ρόδεραμ

Δύο ενδιαφέρουσες επιλογές βγάζει το κουπόνι στοιχήματος για τα ματς του Σαββάτου (01/02/20) στην League One, με την Όξφορντ να επιθυμεί να συνεχίσει δυναμικά στην έδρα της, και την Ρόδεραμ να παίζει επίσης μπροστά στο κοινό της με σκοπό να συνεχίσει να αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας.



Στοίχημα: Στην έδρα της Όξφορντ και στην φόρμα της Ρόδεραμ

Διαφορετικές οι βλέψεις των δύο ομάδων, με την Όξφορντ να ανοίγει και πάλι τις πόρτες του «Kassam Stadium» θέλοντας να κάνει ακόμη μία αντίπαλο να... υποφέρει μπροστά στο κοινό της. Από τον περασμένο Αύγουστο έχουν να χάσουν στο συγκεκριμένο έδαφος, με την Ρόδεραμ (για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω) να είναι και η τελευταία που πανηγύρισε τρίποντο εκεί. Από την άλλη, η Μπλάκπουλ, που μετράει μόλις 2Ν στα 14 εκτός της φέτος, συνεπώς ο άσος γύρω στο 1.90 έχει αξία.

Όσον αφορά τους πρωτοπόρους τώρα, οι «Millers» αποτελούν την ομάδα με την καλύτερη φόρμα στην Λιγκ 1 και δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται πως δεν θα τα καταφέρουν κόντρα στην Μπέρτον, με τους φιλοξενούμενους να πάνε για δεύτερο σερί εκτός έχοντας μείνει στο 2-2 με την Γουίμπλεντον. Με έξι νίκες στα τελευταία επτά στο πρωτάθλημα, η Ρόδεραμ είναι το φαβορί για τη νίκη -που σημειωτέον θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη στο «New York Stadium» εφόσον επιτευχθεί. Άσος του 1.90 και σε αυτήν την περίπτωση.

Συνοπτικά τα προγνωστικά που προκύπτουν από τις παραπάνω στοιχηματικές αναλύσεις:

Όξφορντ – Μπλάκπουλ (1)

Ρόδεραμ – Μπέρτον (1)